Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 RT-IDea Brochure

RT-IDEA BROCHURE

Previous
Next

RT-IDea is leverancier van onder andere Gold & Polymark Fiducial markers. Ze hadden behoefte aan een nieuwe brochure die duidelijk het onderscheid tussen de verschillende markers laat zien. Het lijkt een simpel product maar de toepassing is best complex.

Het gebruik van vaste markers helpt de locatie van een tumor nauwkeuriger te bepalen, waardoor een team van specialisten de maximale stralingsdosis aan de tumor kan toedienen terwijl de dosis die aan nabijgelegen gezond weefsel wordt toegediend, wordt geminimaliseerd.

Bij de overgang naar hypofractionering kunnen vaste markeringen meer vertrouwen creƫren tijdens de intra-fractionele positionering.

De brochure richt zich met name op de volgende doelgroep: Specialisten van de afdeling Oncologie / Radiotherapie en de inkopers van de betreffende afdelingen. Daarom zijn ook de product codes vermeld en is per marker aangegeven of deze geschikt is voor een bepaald lichaamsdeel en behandelingsmethode/apparatuur.