Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Fotografie

Aftermovie Sign&Print Beurs – Zünd stand

AFTERMOVIE ZÜND - SIGN&PRINT 2022

Een sfeerbeleving / aftermovie van Zünd Benelux op de Sign & Print Expo 2022 in Gorinchem (NL). De aftermovie is een mooi middel om met (toekomstige) klanten terug te kijken naar de beurs en je bereik te vergroten. Daarnaast kan men het materiaal gebruiken voor bijvoorbeeld reflectie en de opzet voor aankomende beurzen.

Video afspelen
Previous
Next

Aftermovie FESPA Beurs – Zünd stand

AFTERMOVIE ZÜND - FESPA 2021

Voor Zünd mocht ik een aftermovie maken van alle activiteiten en producten op de beurstand van de FESPA 2021. Deelnemen aan een beurs zoals de FESPA in Amsterdam is een behoorlijke investering in tijd en mankracht. Om nog meer uit je investering te halen is het goed om content en ervaringen, die uit de organisatie voor en op de beurs zijn ontstaan, op te slaan.

Niet alleen voor reflectie maar ook voor zaken als hergebruik van demomateriaal. Voor Zünd mocht ik o.a. een aftermovie maken gericht op de producten en de sfeer/beleving op de stand.

Video afspelen
Previous
Next

Zünd Academy

DE ZÜND ACADEMY

Een project waar ik ontzettend trots op ben is de Zünd Academy. Hier kwamen eigenlijk alle elementen in voor. De strategie, het conceptualiseren, realisatie, testen en het beheer. Ook was ik verantwoordelijk voor de productie van alle content: Tutorials, manuals, faq’s en templates. Het marketing materiaal mag daarnaast natuurlijk niet ontbreken. 

Het doel van de Zünd Academy is om operators van Zünd machines een platform te bieden waarin ze gemakkelijk en 24/7 kennis kunnen vergaren. Geen lange stoffige manuals maar concrete bruikbare content in de vorm van tutorials, faq’s, templates en operator manuals met oefeningen en handige weetjes. Daarnaast ontlast het platform ook de service afdeling van Zünd. 

In dit project zijn teamwork en creativiteit key. Het is ontzettend gaaf  om met collega’s zo’n product neer te zetten. 

Hieronder ziet u de promo van de Academy (rechts) en een voorbeeld van een Zünd Academy update (links). Hiermee promoten we het nieuwe materiaal.

Video afspelen
Video afspelen