Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Print Media

RT-IDea Brochure

RT-IDEA BROCHURE

Previous
Next

RT-IDea is leverancier van onder andere Gold & Polymark Fiducial markers. Ze hadden behoefte aan een nieuwe brochure die duidelijk het onderscheid tussen de verschillende markers laat zien. Het lijkt een simpel product maar de toepassing is best complex.

Het gebruik van vaste markers helpt de locatie van een tumor nauwkeuriger te bepalen, waardoor een team van specialisten de maximale stralingsdosis aan de tumor kan toedienen terwijl de dosis die aan nabijgelegen gezond weefsel wordt toegediend, wordt geminimaliseerd.

Bij de overgang naar hypofractionering kunnen vaste markeringen meer vertrouwen creëren tijdens de intra-fractionele positionering.

De brochure richt zich met name op de volgende doelgroep: Specialisten van de afdeling Oncologie / Radiotherapie en de inkopers van de betreffende afdelingen. Daarom zijn ook de product codes vermeld en is per marker aangegeven of deze geschikt is voor een bepaald lichaamsdeel en behandelingsmethode/apparatuur.

POPtalk – Grafisch ontwerp

POPTALK - GRAFISCH ONTWERP

Voor POPtalk mocht Daniël Vincent een bijzondere opdracht uitvoeren. Handige visuals ontwerpen om thema’s met een emotionele lading bespreekbaar te maken.

De set van 40 kaarten met unieke tekeningen vormen een tool om praktische zaken rondom een overlijden te bespreken maar zeker ook om gevoelens, gedachten, zorgen en wensen te bespreken. Met kinderen, met jongeren, mensen met een (verstandelijke) beperking of andere doelgroepen. Een must-have voor coaches, therapeuten, scholen, instellingen en uitvaartbegeleiders!

Daarnaast is er een kleurenwaaier gemaakt. Een handige tool voor coaches en begeleiders om de intensiteit van gevoelens zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Trouwkaart Deluxe

TROUWKAART DELUXE

Trouwkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak bevat het ontwerp vrij lichte kleuren maar het kan ook anders. Deze trouwkaart bevat een aantal (print)technieken waardoor de uitstraling en het aanraken echt een ervaring op zich is.

Een trouwkaart laten ontwerpen en afdrukken? Bij Daniël Vincent ben je aan het juiste adres! 

Video afspelen
Previous
Next