Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Web Design

Zünd Academy

DE ZÜND ACADEMY

Een project waar ik ontzettend trots op ben is de Zünd Academy. Hier kwamen eigenlijk alle elementen in voor. De strategie, het conceptualiseren, realisatie, testen en het beheer. Ook was ik verantwoordelijk voor de productie van alle content: Tutorials, manuals, faq’s en templates. Het marketing materiaal mag daarnaast natuurlijk niet ontbreken. 

Het doel van de Zünd Academy is om operators van Zünd machines een platform te bieden waarin ze gemakkelijk en 24/7 kennis kunnen vergaren. Geen lange stoffige manuals maar concrete bruikbare content in de vorm van tutorials, faq’s, templates en operator manuals met oefeningen en handige weetjes. Daarnaast ontlast het platform ook de service afdeling van Zünd. 

In dit project zijn teamwork en creativiteit key. Het is ontzettend gaaf  om met collega’s zo’n product neer te zetten. 

Hieronder ziet u de promo van de Academy (rechts) en een voorbeeld van een Zünd Academy update (links). Hiermee promoten we het nieuwe materiaal.

Video afspelen
Video afspelen

Chatilla van Grinsven

CHATILLA VAN GRINSVEN

Chatilla van Grinsven, bekend als prof basketballer, timmert hard aan de weg in de media wereld. Om meer boekingen te krijgen voor media optredens en clinics wilde ze een persoonlijke brand opzetten. Ik kreeg de eer om haar huisstijl en website op te zetten. Daarnaast hebben we samen een promo gemaakt om haar basketbal clinics te promoten.

Dankzij het handige CMS systeem kan de klant eventueel zelf nog aanpassingen doen zonder enige technische kennis. Natuurlijk kan ik daar eventueel de klant ook in ontzorgen.

Video afspelen