Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/5/7/6/danielvincent.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Aftermovie FESPA Beurs – Zünd stand

AFTERMOVIE ZÜND - FESPA 2021

Voor Zünd mocht ik een aftermovie maken van alle activiteiten en producten op de beurstand van de FESPA 2021. Deelnemen aan een beurs zoals de FESPA in Amsterdam is een behoorlijke investering in tijd en mankracht. Om nog meer uit je investering te halen is het goed om content en ervaringen, die uit de organisatie voor en op de beurs zijn ontstaan, op te slaan.

Niet alleen voor reflectie maar ook voor zaken als hergebruik van demomateriaal. Voor Zünd mocht ik o.a. een aftermovie maken gericht op de producten en de sfeer/beleving op de stand.

Video afspelen
Previous
Next