GRAFISCH WERK & WEB DESIGN

BART VAN DEN BELT

ONTWERP BOEK / E-BOOK DE KRACHT VAN JE DENKEN

PROJECT INFO

Voor businesscoach Bart van den Belt mocht ik een boek ontwerpen en opnieuw vertalen. Ik kreeg een Word document met een Oud Nederlandse vertaling dat jaren geleden is vertaald vanuit het Oud Engels. M.b.t. AI heb ik deze tekst omgezet in begrijpelijke taal anno 2024. Daarnaast heb ik het boek vormgegeven en passende visuals toegevoegd die de tekst versterken.
BEKIJK WEBSITE

GAMMA KNIFE CENTER TILBURG

WEBSITE / EVENT REGISTRATION / PHOTOGRAPHY / PROGRAM FLYER

PROJECT INFO

Namens Elekta mocht ik het Gamma Knife Center Tilburg (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) (visueel) ondersteunen met het organiseren van een symposium. In Nederland is het Gamma Knife Centrum Tilburg een autoriteit op het gebied van neurochirurgische behandelingen en momenteel bestaat het centrum 20 jaar. Naast de fotografie tijdens het event mocht ik o.a. zorg dragen voor de website van het event, de programmaboekjes, save-the-date en een timervideo.
BEKIJK WEBSITE

CHATILLA VAN GRINSVEN

CI / LOGO / WEBSITE / FLYER / FILM

PROJECT INFO

Chatilla van Grinsven, bekend als prof basketballer, timmert hard aan de weg in de media wereld. Om meer boekingen te krijgen voor media optredens en clinics wilde ze een persoonlijke brand opzetten. Ik kreeg de eer om haar huisstijl en website op te zetten. Daarnaast hebben we samen een promo gemaakt om haar basketbal cliniclnics te promoten. Dankzij het handige CMS systeem kan de klant eventueel zelf nog aanpassingen doen zonder enige technische kennis. Natuurlijk kan ik daar eventueel de klant ook in ontzorgen.
BEKIJK WEBSITE

WAALSE KERK MAASTRICHT

CI / LOGO / WEBSITE

PROJECT INFO

Voor Stichting de Waalse Kerk Maastricht mocht ik aan de slag voor een gehele huisstijl ontwikkeling + website. Het monument vormt een ontmoetingsplaats in het centrum van Maastricht waar evenementen gehouden kunnen worden om mensen te verbinden. De kerk ondergaat een transitie, zowel fysiek (verbouwing) als digitaal (huisstijl).
BEKIJK WEBSITE

THERE IS MORE TO COME!

Momenteel wordt de website aangevuld met nieuwe content. Kom gerust later terug voor meer voorbeelden van projecten.